Oldal kiválasztása

Amikor elkezdtem megírni a bemutatkozásomat, kénytelen-kelletlen le kellett ülnöm számot vetni az eddigi pályafutásommal, akkor láttam csak, hogy már közel 15 éve foglalkozom külkereskedelemmel! surprised Szerencsés vagyok, mert a szakma több területén is kipróbálhattam már magam: voltam már KKV-ban export menedzser és ír családi vállalkozásban import beszerző; nagy multinál külker pénzügyekkel és folyamatmenedzsmenttel is foglalkoztam, majd külkereskedelmi menedzser lehettem egy hazai középvállalatnál.

Az utóbbi években rendszeresen adtam külkereskedelmi tanácsokat is kisebb-nagyobb vállalatoknak, de azt vettem észre, hogy egy 1-2 órás tanácsadás alatt a szükséges információknak csak a töredékét tudtam átadni, gyakran több kérdéssel távoztak az ügyfeleim, mint amennyivel érkeztek. Ezért döntöttem úgy, hogy szeretnék egy új csatornát nyitni az információk tengerében és egy helyen összegyűjteni Nektek azokat a legszükségesebb és legérdekesebb információkat, amelyek segítségével számotokra is megnyílhat az üzleti világ országhatárainkon túl is!

Ezen a felületen érthető, emberi nyelven segítek Nektek az alapoktól megszerezni olyan külkereskedelmi ismereteket, amelyek birtokában bátrabban körülnézhettek a nagyvilágban további üzleti lehetőségek iránt kutatva!

Üdvözlettel:

Domán Hajni – a Kisvállalkozások Külker Mentora

Share This